Preskoči na vsebino

Splošni pogoji

Muzej športa v sodelovanju s Slovenskim šolskim muzejem vabi otroke od 6. do 10. leta na razgibane, zabavne, ustvarjalne, razigrane in športno obarvane počitnice. V prvem tednu julija bomo poskrbeli bomo za športno-gibalne aktivnosti, razvijanje ustvarjalnosti, dobro počutje in kakovostno preživljanje prostega časa. Spoznali bomo zanimivo delo kustosa in športnega novinarja ter se v tem tudi sami preizkusili. Poleg tega bomo raziskovali muzejske prostore, spoznavali stare igre, se preizkusili v olimpijskih disciplinah, ustvarjali ob športnih aktivnostih in še in še. Program za tekoče leto je objavljen najkasneje v mesecu aprilu.

PRIJAVE, CENA, MOŽNOST PLAČILA
Prijave na počitniško varstvo zbiramo preko spletne prijavnice do zasedenosti prostih mest.  Skupina otrok šteje največ 15 oseb. Ob uspešni prijavi vam pošljemo potrditveni e-mail z računom v celotnem znesku, ki ga je potrebno poravnavati v navedenem roku (8 dni od izdaje).  Po prejetem nakazilu uporabnik prejme potrditveni e-mail z vsemi navodili na Poletno počitniško varstvo.

IZVEDBA
V primeru premajhnega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi termina. V tem primeru bomo vse prijavljene obvestili najmanj teden dni pred pričetkom poletnega varstva in vsem udeležencem povrnili vplačani znesek v celoti. Program se izvaja v slovenskem jeziku.

ODPOVED
V primeru odpovedi udeležbe na poletnem počitniškem varstvu več kot 7 dni pred izvedbo termina povrnemo 50% prispevka za udeležbo. V primeru odpovedi manj kot 7 dni pred terminom, prispevka za udeleženca ne vračamo, razen z zdravniškim potrdilom ali v izjemnih primerih (uradno potrdilo ali izjava). Udeleženec lahko kadarkoli prekine obiskovanje počitniškega varstva, vendar nas mora o tem pisno obvestiti, prispevka pa v tem primeru ne vračamo.

Izjava o obveščenosti

Soglasje za zbiranje, uporabo in obdelavo osebnih podatkov s strani Slovenskega šolskega muzeja, Plečnikov trg 1, 1000 Ljubljana

Spoštovani,

Z dnem 25.5.2018 v vseh državah EU, vstopa v veljavo Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Ta prinaša uporabnikom več pravic do zasebnosti in omogoča uporabnikom večji nadzor nad upravljanjem podatkov s strani ponudnikov storitev.

Ker sta nam varovanje podatkov in vaša zasebnost zelo pomembna, vas vabimo, da z izbiro soglasij (izbira spodaj) podate soglasja k uporabi vaših kontaktnih podatkov za obveščanje in dovolite obdelavo vaših osebnih podatkov ter fotografiranje vaših otrok za namene promocije aktivnosti Slovenskega šolskega muzeja in OE Muzeja športa.

Podatki, ki se zbirajo in uporabljajo za namene delovanje Slovenskega šolskega muzeja in muzeja športa:

  • Podatki o uporabniku: ime, priimek, starost
  • Kontaktni podatki zakonitega zastopnika: ime, priimek, naslov, e-mail naslov, telefonska številka

Podatki se bodo zbirali in uporabljali za namene delovanja Slovenskega šolskega muzeja in OE Muzeja športa:

  • Baza udeležencev
  • Prijava na delavnice
  • Obveščanje o spremembah (urniki, programi,…)
  • Kontaktiranje v primeru nujnosti

Za varnost vaših osebnih podatkov bosta še naprej skrbela lastnika in uporabnika podatkov Slovenski šolski muzej in muzej športa, Plečnikov trg 1, 1000 Ljubljana.

V primeru, da želite svoje soglasje spremeniti, lahko to storite kadarkoli z dopisom na upravo OE Muzeja športa – Slovenski šolski muzej, Plečnikov trg 1, 1000 Ljubljana ali na uprava@solskimuzej.si

Varstvo osebnih podatkov

Izjava o varstvu osebnih podatkov

Muzej športa deluje v okviru Slovenskega šolskega muzeja

Izjava o varstvu osebnih podatkov

Slovenski šolski muzej in Muzej športa kot upravljavec s to izjavo uporabnike seznanja, katere osebne podatke zbira in s kakšnim namenom ter s pravicami posameznika na tem področju.

Kdo obdeluje vaše osebne podatke?

Slovenski šolski muzej, Plečnikov trg 1, 1000 Ljubljana z Muzej športa (v nadaljevanju SŠM in MŠ)  zbira in obdeluje osebne podatke uporabnikov.

Namen obdelave osebnih podatkov

Obdelava na podlagi soglasja za obdelavo osebnih podatkov. SŠM in MŠ zbira elektronske naslove uporabnikov z namenom obveščanja o prireditvah in drugi ponudbi muzeja ter za pošiljanje vabil na prireditve muzeja. Osebne podatke uporablja samo za namene, za katere je bila podana privolitev.

Katere osebne podatke zbiramo?

Obdelava na podlagi soglasja za obdelavo osebnih podatkov. SŠM in MŠ zbira elektronske naslove uporabnikov.

Kako jih zbiramo?

Obdelava na podlagi soglasja za obdelavo osebnih podatkov. Elektronske naslove uporabnikov SŠM in MŠ zbira na podlagi prostovoljnih prijav na obveščanje o prireditvah in drugi ponudbi muzeja ter prijav na organizirane dejavnosti muzeja.

Posamezniki se lahko prijavijo na obveščanje prek obrazca na spletni strani www.muzejsporta.si, po elektronski pošti ali z lastnoročno izpolnjeno prijavnico v muzeju. Vse veljavne prijave morajo izpolnjevati naslednje pogoje: biti morajo prostovoljne, razumljive, podane z nedvoumnim pritrdilnim dejanjem in dokazljive.

Kako varujemo vaše podatke?

SŠM in MŠ osebne podatke varuje skrbno in skladno z zakoni in predpisi (Zakon o varstvu osebnih podatkov – ZVOP-1, Zakon o elektronskih komunikacijah in Splošna uredba EU o varstvu podatkov – GDPR).

Komu posredujemo vaše podatke?

SŠM in MŠ osebnih podatkov uporabnikov ne posreduje tretjim osebam.

Kakšne so vaše pravice?

Uporabnik lahko kadar koli zahteva seznanitev s svojimi osebnimi podatki v bazi SŠM in MŠ, lahko zahteva popravek podatkov, poda ugovor, zahteva prenos podatkov, omejitev njihove obdelave ali izbris podatkov (prekliče privolitev). Zahtevek za seznanitev lahko odda na več spodaj opisanih preprostih načinov.

Uporabnik ima tudi pravico do pritožbe pri nadzornem organu v primeru kršitve Splošne uredbe o varstvu podatkov.

Kako lahko oddam zahtevek za seznanitev?

Zahtevek za seznanitev lahko uporabnik poda po e-pošti: uprava@solskimuzej.si ali info@muzejsporta.si oz. prek pošte na upravo: Slovenski šolski muzej, Plečnikov trg 1, 1000 Ljubljana ali z odgovorom na naše e-novice.

Koliko časa hranimo vaše podatke?

SŠM in MŠ hrani posamezni e-naslov samo do uporabnikovega preklica.

Uporaba fotografij in / ali videoposnetkov za promocijo muzejskih aktivnosti

Za potrebe promocije Slovenski šolski muzej in OE enota MŠ uporabljata foto in video material utrinkov s poletnega počitniškega varstva. V kolikor se starši oz. zakoniti zastopniki otroka ne strinjate z uporabo fotografij in / ali video posnetkov vaših otrok namero označite že v sami prijavnici. Promocija poteka na spletni strani Slovenskega šolskega muzeja (www.solskimuzej.si) in OE Muzeja športa (www.muzejsporta.si) ter na socialnih omrežjih obeh enot (Facebook, Instagram, Tik-tok, u-tube).

 

Ali ste tudi vi varuh športne dediščine?

Hranite predmete ali fotografije, ki obeležujejo naše športne dosežke?

Pišite nam

Želite postati prijatelj Muzeja športa?

Bodite obveščeni o dogajanju v Muzeju športa in prejmite sveže informacije o novostih in naših aktivnostih.

Prijavite se na e-novice