Preskoči na vsebino

Zajtrk z Muzejem športa je dogodek, ki ga dvakrat letno organizira ekipa našega muzeja z namenom, da se spoznamo v živo z deležniki, ki soustvarjajo naše poslanstvo. Muzej se tako odpira različnim javnostim in prevzema aktivno družbeno vlogo. Na zajtrkih se pogovarjamo o športnih dosežkih, izzivih pri pripravi športnih dogodkov ter negovanju in ohranjanju športne dediščine. Vsebino naših srečanj predstavljamo obči in strokovni javnosti, saj so odlična priložnost za podajanje novih priložnosti in znanj. Z dogodki Muzej športa širi svojo socialno mrežo, vključuje in povezuje različna družbena področja in prispeva k razvoju svoje dejavnosti. Vabilo na zajtrk je vezano na razstave, ki jih muzej načrtuje ali na poglobitev odnosov ter negovanje naše športne dediščine.

Zajtrk s športniki in športnimi delavci ZOI Sarajevo 1984

Športniki in športni delavci ZOI Sarajevo 1984

Jesenski zajtrk z Muzejem športa je bil že zimsko obarvan. V našo pisarno na Kopitarjevi ulici 4 v Ljubljani smo povabili športnike tekače, nordijce in biatlonce ter športne delavce, ki so soustvarjali največji športni dogodek na ozemlju nekdanje Jugoslavije.

Preberi več

Zajtrk z novinarji

Novinarji

Zajtrk z Muzejem športa je dogodek, ki ga dvakrat letno organizira ekipa našega muzeja z namenom, da se spoznamo v živo z deležniki, ki soustvarjajo naše poslanstvo. Tokrat smo preživeli prijetno poletno dopoldne s športnimi novinarji.

Preberi več

Ali ste tudi vi varuh športne dediščine?

Hranite predmete ali fotografije, ki obeležujejo naše športne dosežke?

Pišite nam

Želite postati prijatelj Muzeja športa?

Bodite obveščeni o dogajanju v Muzeju športa in prejmite sveže informacije o novostih in naših aktivnostih.

Prijavite se na e-novice